sâmbătă, 29 iunie 2013

Nu exista tara bogata cu oameni saraci!

Nu exista tara bogata cu oameni saraci! Din aceasta afirmatie extragem cu usurinta PRIMA indatorire patriotica a fiecarui cetatean:

1. Munceste si prospera, desprinde-te economic cat mai mult posibil de stat, recapata-ti demnitatea individuala prin castigarea libertatii economice, si, cand ai trecut ”pragul”, fii solidar! (numai cei puternici pot fi generosi!)

Guvernele nu pot face tari bogate dintr-un motiv foarte simplu: nu pot (si de altfel nici nu vor) sa dea fiecarui cetatean dupa trebuinta...aceasta a fost o utopie care a luat sfarsit, in unele tari intr-un mod dramatic... De aceea, regula de baza si prima indatorire patriotica a fiecarui cetatean, este sa devina independent economic fata de stat. Adica rezultatele muncii lui sa-l plaseze deasupra nivelului de saracie!
 EVIDENT, STATUL, EXONERAT DE RASPUNDEREA EXISTENTEI ACESTUI CETATEAN; TREBUIE SA SE ABTINA SA-L PEDEPSEASCA PENTRU CA A MUNCIT, PRIN IMPOZITE STUPIDE, CU CARE SA PREMIEZE ULTERIOR LENEA SI NESIMTIREA.
Momentul in care va fi nevoit sa plateasca impozit pe venit, trebuie sa-i aduca cetateanului satisfatie si un sentiment de mandrie: ”Iata, prin fortele mele, am reusit sa ma stabilizez financiar si am pasit cu mandrie in randul CONTRIBUABILILOR. Nu mai sunt un nimeni, sunt o persoana care a ajuns sa participe direct la bunastarea comuna” Si pana acum a contribuit destul de mult: nu a cerut nimic de la nimeni, iar cel putin 24% din banii repusi in circulatie de catre acesta s-au adunat la cauza comuna! Va urma...